Min hyllning till Michael Jackson

Klicka här: SHAKE YOUR BODY (Micco Mix).

Jag hittade en tidig demo på Jackson’s Shake Your Body som jag mixade med Paul van Dyk och Giuseppe Ottavianis La Dolce Vita. Därefter tempo- och pitchanpassning, filtrering samt en handfull egna ljudpålägg i GarageBand. Jag betraktar följaktligen detta som ett (musikaliskt) collage, och därmed som ett nytt konstnärligt verk, under Creative Commons Erkännande 2.5 (använd materialet fritt så länge du anger källan, Micco Grönholm, och länkar hit).

Bloggat om MJ: The Real Mymlan, As Good as it gets, Jinge, Kulturbloggen, Jardenberg, Texplorer.

3 reaktioner på ”Min hyllning till Michael Jackson”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.