Hem

Micco Grönholm om varumärken & marknadsföring

Micco med mustasch?

Till min frus stora förskräckelse tänker jag odla mustasch i helgen. Hon vet inte om det ännu och jag vet att hon inte gillar mustascher (åtminstone inte på mig).

Men den här gången tror jag att hon kan leva med det. Syftet med min helgmustasch är att bidra till ökad medvetenhet om prostatacancer, så att fler partners i framtiden får leva längre med sina män och deras mustascher.

mustaschkampen1Varje år drabbas nämligen ca 9 000 män i Sverige av prostatacancer, omkring 2 500 dör. Sjukdomen är vår vanligaste cancerform. Och hälften av de som drabbas är under 70 år.

Idag, den 1 maj, drar Cancerfonden igång Mustaschkampen. Det är en kampanj mot prostatacancer som pågår under maj, och som syftar till att dels öka medvetenheten om prostatacancer, dels samla in pengar till fortsatt forskning. De insamlade pengarna går till informations- och kunskapsspridning, finansiering av prostatacancerforskning samt finansiering av grundforskning som är av betydelse för prostatacancer.

Du kan läsa mer om Mustaschkampen på Cancerfondens kampanjsajt.

Nu ber jag om din hjälp. Klicka på mustaschsymbolen och bidra till Mustaschkampen.

Och övertyga alla dina vänner att göra detsamma. Vem vet, det kanske är dig själv du hjälper.

(Om fler än 500 besökare klickar på mustaschsymbolen, och donerar en liten gåva, lovar jag att publicera en bild på min helgmustasch. Till min frus stora förskräckelse.)

_

Läs mer: Kort om prostatacancer, Mustaschkampen 2009.


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sök

drivs med WordPress