Hem

Micco Grönholm om varumärken & marknadsföring

Conan O’Brien om tidens strömmar

Hittade det här YouTube-klippet hos Staffan Ehde. Det är stor underhållning i drygt 45 minuter, inklusive en handfull mycket intressanta spaningar på vad som sker i världen just nu.

Programledaren Conan O’Brien fick i januari i år oväntat sparken från NBC’s The Tonight Show, trots höga tittarsiffror och stor popularitet, för att ersättas av sin företrädare Jay Leno. Han öppnade ett Twitterkonto och fick genast ett massivt stöd från hela världen. Ett stöd som höjdarna på NBC nog inte hade räknat med. Eller som Conan själv uttrycker det i klippet ovan:

The groundswell of Internet support […] completely took my network by surprise. They don’t know what hit them. I think there’s a lot of people in broadcast television that are very dismissive, or have been very dismissive, about the Internet. And they’re so afraid of it. They tend to deride what they don’t understand. So when this explosion happened on the Internet – when they announced that they decided to slide Conan over, to accomodate this other gentleman who’s having difficulties in another time period – […] they thought that I was doing it. They had this attitude of ”Make him stop!”, ”Why is he doing this?”. […] I think they still don’t understand what’s happening.

Den 8 november är det premiär för Conan O’Briens nya talk-show på kabeltevekanalen TBS.

_

Relaterat:

small twitter_logo Om du vill kan du samtala med mig på Twitter


Publicerat

i

av

Kommentarer

Ett svar till ”Conan O’Brien om tidens strömmar”

  1. Profilbild för elwira kotowska

    Kanon bra video (sett innan), det är inte bara Conan O’Brien som får stöd från Twitterfolk. Stöd och digitalkram, till och med lite digitala tårar och massor med positivt energi kan man få från Twitter. Om man förtjänar det så klart:). Twitter känns många gånger som rättvis och ärligt. För mig känns det så. Därför hoppas på din twitternytta.:)
    välkommen tillbaka:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sök

drivs med WordPress