Idris Mootee om varumärken och branding

Presentationen ovan är en kopia av boken “60-Minute Brand Strategist” av Idris Mootee, CEO på Idea Couture. Se den i helskärmsläge genom att klicka på “full” i den nedre ramen.

(Du har väl inte missat den intressanta diskussionen till inlägget Om varumärken, känslor och förväntningar? Läs inlägget och kommentarerna här.)

_

Relaterat:

small twitter_logo Följ mig på Twitter

Tack till @theplanninglab för tipset.

4 thoughts on “Idris Mootee om varumärken och branding”

 1. Grymt bra material du levererar i vanlig ordning, tackar så hjärtligt!

  // Din fanbase på Business&Design på HDK i Göteborg

 2. Jag fick en kommentar (under “Om Micco”) att texten i Slideshare-filen är liten och svår att läsa. Så här svarade jag:

  Att texten är liten kan jag tyvärr inte göra så mycket åt. Kopian är av den 5:e upplagan, som är en s.k. Coffee Table Book. I fullskärmsläge (klicka på “full” i nedre ramen) kan jag läsa de allra flesta texter, om än vissa med nöd och näppe. ;)

  En äldre upplaga av boken finns på Amazon.com: 60-minute Brand Strategist. Du kan också, om du vill, testa att skicka Idris ett mail och fråga var du kan få tag på ett exemplar av den senaste upplagan: imootee[at]hotmail[punkt]com.

  Om du registrerar ett konto på Slideshare kan du (än så länge) ladda ner boken som PDF-fil (“get file”).

 3. Pingback: Brandmarket's Blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>