Hem

Micco Grönholm om varumärken & marknadsföring

Twitternytta (vecka 49 och 50)

one_thousand

I natt twittrade jag tweet nummer 1.000. Sedan jag började, den 4 augusti i år, har ca 500 personer valt att följa mig, och jag har valt att följa dryga 160.

Enligt Twitter Analyzer är följande fem vänner de jag har mest kontakt med: @pellet, @TribalingSwe, @eliasbetinakis, @SimplyGreat och @rickmacone. Enligt TweetStats är de fem vänner jag oftast svarar: @jocke, @deeped, @pellet, @stefanronge och @karincfriberg. Och slutligen, de fem jag oftats re-tweetar: @jocke, @pleasecopyme, @pellet, @mymlan och @DoktorSpinn.

Förra veckan blev det ingen twitternytta. Det kompenserar jag genom att idag erbjuda dubbel dos: Det nyttigaste ur mitt twitterflöde från de senaste två veckorna.

Håll i dig, och håll till godo.

Det här är sista twitternyttan för i år. Spara alltså de tips som du tror dig ha nytta av som helgläsning över jul och nyår.

Nästa fredag sammanställer jag höstens nyttotwittrare och twitternytta.

_

Relaterade inlägg:

small twitter_logo Följ mig på Twitter


Publicerat

i

av

Kommentarer

6 svar till ”Twitternytta (vecka 49 och 50)”

 1. Profilbild för Ulrika Good

  Eftersom jag numera lever som jag lär vill jag passa på att tacka för en förträfflig sammanställning.

 2. Profilbild för Björn Alberts

  Dina Twitter-nyttor är fantastiskt bra sammanställningar av kunskap för de som delar intresset kring marknadsföring. Bra!
  Tack för att jag återigen förärades en plats på listan.
  Trevlig helg!

 3. […] Twitternytta (vecka 49 och 50) | The Brand-Man […]

 4. Profilbild för elwira kotowska

  Oj, oj, oj.. en extra pirr i magen fick jag idag och tackar så mycket för den. Men en extra tack för nyttan som gör din twitternytta. Även om jag nu rör mig lite mera medvetet på twitter så är kontakten med din blogg en av de mest givande som hände mig i 2009. Jag har även en egen ego-nytta att följa dig, eftersom jag hör inte bara till duktiga RTare men även till flitiga citatsamlare. Om du idag googlar efter ”citat varumärke”, så kan du läsa en del egna ord och synpunkter som du delade med dig av på dina bloggar och som sådana som jag vill bevara lite längre.
  Så tack en gång till för att du nämnde mig, och för hela samlingslistan med.
  Ha en trevlig advent,
  elwira kotowska

 5. […] Twitternytta (vecka 49 och 50)Twitternytta FTW! Micco Grönholm ger svaret på frågan om varför Twitter kan vara så nyttigt för den som kan sålla i informationsfloden. […]

 6. […] för en sekund. Hittade en lista med tips om hur man kontaktar bloggare genom The Brand Mans twitternytta. Jag får en jäkla massa e-post av människor som vill olika saker. Jag vill förtydliga någon […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sök

drivs med WordPress