Hem

Micco Grönholm om varumärken & marknadsföring

Twitternytta 6:2010

Jag vill börja med att tacka Mats Rönne som tipsade mig om den fantastiska videon i vilken Simon Simek förklarar varför vissa lyckas, medan andra inte gör det. Har du ännu inte sett den, gör det genast. Det är 18 mycket välinvesterade minuter.

Jag vill också uppmana dig att följa Mats på Twitter (@saltis99). Han skriver inte så ofta, men när han gör det är det i allmänhet Twitternytta. (Känn ingen press nu, Mats.)

Och på tal om Twitternytta, här följer 66 nyttotweets från mitt twitterflöde under de senaste veckorna:

Skulle du vilja tipsa mig om en tweet som du anser innehåller nytta, nöje eller både och, retweeta med hashtagen #twitternytta.

Trevlig helg!

Tillägg 21 maj 2010: Vill du följa alla ovan nämnda twittrare, klicka här. Det är Therese Reuterswärd som haft den stora vänligheten att förse oss med tjänsten. Och som tack tycker jag att du skall följa henne på Twitter (@TrulyTherese).

_

Relaterade inlägg:

Om du vill kan du utbyta tankar och idéer med Micco på Twitter


Publicerat

i

av

Kommentarer

6 svar till ”Twitternytta 6:2010”

 1. Profilbild för Therese Reuterswärd

  Sedvanligt har jag även skapat en TweepML så att man kan följa alla med ett enda klick här: http://tweepml.org/Twitternytta-3/

 2. Profilbild för Micco

  @Therese Reuterswärd
  Stort tack Therese. Jag har lagt upp länken i inlägget, som ett tillägg, så att också de som inte läser kommentarerna kan ta del av den alldeles förträffliga möjligheten.

 3. Profilbild för Graytuna

  Ohoj The Brand Man! Tack för ett vasst blogg-inlägg 🙂

  Trevlig helg önskar graysan!

 4. […] Twitternytta 6:2010 #PRofSwedenYeah, baby! Kvalade in med inte mindre än tre nyttotweets denna vecka! Inte för att det är någon tävling, men… icke desto mindre roligt! […]

 5. Profilbild för Mats
  Mats

  Tack för berömmet – och tack själv för din utmärkta blogg och twitternyttatjänsten (och nej, känner ingen press alls…;-)

 6. […] Du följer väl förresten Micco Grönholms Twitternytta? […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sök

drivs med WordPress